FREDAG!

Fredag idag! Åh va skönt! Jävla huvudvärk som inte vill gå bort bara. Försöker att skriva på hemtentan som ska vara inne den 26 feb... Så mycket kvar att göra. Svårt att vara fler när man ska göra något, denna skriver vi ju två och två. Men de går nog vägen ändå. Känner bara press från min tentakompis att vi MÅSTE gå högsta betyg alltså VG. Jag nöjer mig helt klart med ett G, ett VG är bara en bonus likosm.

I onsdags fick vi veta förra resultatet från elementär vetenskaplig metod och JAG FICK VG. Woho det trodde jag inte, va rätt säker att jag skulle klara mig men JIPPI för ett VG.

Igår va jag och kolla in pennapennas och Krilles lägenhet. Asnice med ordentligt kök asså. Det är det jag saknar här i vår lägenhet. Köket är likosm hjärtat där gooood mat ska lagas. Den lilla kissekatten har vuxit fort. Fast han känns ju liten i jämförelse med Titus. Bondkatter blir så små och söta när man e van vid en stor klumpeduns som Tutten. Världens minsta sötaste tassar, haah.
Imorrn blire nog lite käk hos dom de blir nog gottit. Har bestämt att jag ska laga panerad kycklingfilé med potatisgratäng och stekta champinjoner här hemma i kväll.

Ska snart ner på stan för lite alla hjärtans daggrejjer.

FRYSER

Ska snart dra på sista föreläsningen för denna kurs. Fryser som fan gör jag också. Frysa är den värsta känslan, usch hatar. Vill lägga mig i ett kokande bad istället!

Alex står och köar för Kravalentinbiljetter.... men jaha dom tog slut, blev inget kravall då. Men fan jag som ville gå, visste inte att det var ett sånt riv efter dom biljetterna... Jaja, nu är jag sur också, fryser och är sur.

Snälla kan någon ge mig energi att städa iordning här hemma. Ser ut som ett bombnedslag. Åhh jag orkar inte. Gudar's.

Skönt att helgen är över iallafall. Mådde inte så bra efter födelsedagsfesten i fredags. Kanske bra att de inte blev något kravall då. Man kan ju bara hoppas att alex har hittat på något för den 14 feb. Hahha fast de skulle ju aldrig hända. Men kanske "plötsligt händer det" ahhaa.

RSS 2.0