Måndag...

Måndag... igen...
Jobbat idag, jobbar imorrn, onsdag, julafton och juldagen också. Segt som tusan!

Har bestämt att vi ska ha nyårsfest här hemma. Kommer nog bli en hel del folk eftersom det råkade bli 45 pers inbjudna. Hoppas verkligen inte alla kommer. Mellan 20-30 är lagom annars blir det alldeles för mycket folk. Våran inflyttningsfest blev det rätt mycket, och denna gång kommer matbordet i köket INTE vara uppfällt, folk kanske fattar att man INTE kan sitta på det då? Ibland kan folk va såå tröga. Ska stuva undan alla saker av värde. Folk blir  så klåfingriga när dom e fulla.
Jag har planerat middag här också. Redan tittat ut vad jag ska laga till. Först blir det välkomstbubbel med en appertif och sedan ska jag laga trerätters. Kommer bli såå gott, gillar att laga mat till mycket pers. Vi blir väl ungeför 10-12 inkl. mig och Alex. Så jag uppmanar er att svara ordentligt, (Ja el Nej, INTE kanske)så jag vet hur mycket jag ska laga och för hur mycket vi kan köpa mat, hade tänkt ta 100 kr per skalle.
Efter middagen blir det dunderfest! Måste köpa partyhattar! Hahha. Hoppas på att lillla Anna kommer hem till nyår så hon kan va med! Du kan ju inte fira på Gotland fattar du väl! Du måste fira hos oss:)

I fredags var de glöggparty hos Linda och Truls. Det va mycket roligt till stämmingen blev lite dålig efter NÅGON haft sönder toan. Är iofs rätt roligt att man KAN ta sönder tanken på toan och att man lyckas knäcka hela skiten. Så alex och jag drog vid 12-snåret för att käka fyllekäk, tur för oss hade donken numer öppen till 4! (sen när, liksom?) Så vi svulla oss i fett och socker. Mådde rätt okej i lördags ändå när vi åkte till Grebo för "lilljulafton". Fick presentkort, assnygg tröja, vantar, mössa och ljuslycktor av fam. Östholm.

På onsdag tänker jag dra til Ikea för att köpa lite skit! Vi har typ noll förvaring så en sko/klädskåp och ett skåp till hallen blir det! Hoppas som faan nu att alex och jag får bokhyllorna vi önskat oss i julklapp, en del av hans föräldrar och en del av mamma! Vi ska sen köpa till dörrar och lådor. Så allt kommer vara snyggt till nyårsfesten.

Partypics från i fredags!








Sovdags snart...

Ligger och slöar vid datorn lite. Alex och jag såg nyss på den senaste Harry Potter filmen. Japp jag gillar ju barnfilmer! haha.

Hjälpte mamma flytta lite idag, betona ordet lite... Alex och jag kom lagom till käkdags på 12:an. Skitbra! Sen blev det att bära lite och sen skjutsa mamma och L-G till stan eftersom de skulle på glöggparty.

Jag har sån fruktansvärd träningsvärk i mina ben... Dansa alldels för mycket på vår "avslutningsfest" med klassen i torsdags. Helt sjukt att man kan få träningsvärk av det! Hoppas inte jag gjorde bort mig för mycket bara... haha. Hade inte varit på någon klassgrej i höst så tyckte det va dags nu. Gick dit ensam men det va skitkul. Senare gick vi till Slver. Hade inte varit där förut. Det va kul där också, alltis roligast när inträdet är gratis och det är 50% i barnen juh...

Sovdags nu kanske, jobbar 7-16 imöra! Längtar redan till fredag och glöggpartyt!

Föresten höll jag och alex på att dö av skratt när vi såg Flingan förut i Kisa (katten asså). Man har blivit så van o kolla på Titus att Flingan såg ut som en alienkatt men för små öron och för små tassar, ahaha! Skitstora ögon, alldeles för stora i förhållade till hennes huvud! Vi trodde det va FEL katt! HAHA

PartyParty!

Åh är så jäkla sugen på party! Har inte varit ledig på över en månad nu, men nästa helg då jäklar! Glöggfest hos L och T. Har väntat länge på att få andvända min nya blus.
  • Denna helg=jobb, iaf på fredagkväll och söndag kanske lördag
  • Nästa helg= fredag fest=) ledig lördag för att hinna vila lite;) sen till grebo på dagen/kvällen, söndag blir det jobb
  • Torsdag=julafton=jobb likaså juldagen, ledig helgen efter troligtvis
  • Veckan efter det är det nyår! woho! Inget planerat än men de blir väl äta god mat och sedan fira någonstans här i Linköping, sagt att jag inte kan jobba nyårsdagen! man måste ju va hemma och vila upp sig då! Jobar ju världens sämsta tid julafton likosm.
  • Nästa år = Fortsatt plugg BVG, kanske socialantropologi hösten 10 eller nått annat kul, förhoppningvis blir det semester i Kroatien i sommar! Längtar efter värme. Hyra ett hus med massa folk vilka vet jag inte än och ha det varmt och trevigt. Sen blir det fortsatt jobb på Carema i Åtvid våren och sommaren med. Orkar inte söka till något här, har kommit in och känner till alla i åtvid så det är bäst att vara kvar där en stund har ju bilen.
Min lilla plan för framtiden...


YES


Fick veta vad jag fick på psykologitentan idag! VG :) Fan va bra, första gången jag får högsta betyg! Hoppas som den att jag får VG på vetenskapsmetoden också. Har seminarium idag, har inte ens tittat på uppgiften... kanske skulle det:P Har läst jättemycket i böckerna iallafall! Första gången det händer också. Hade glömt att jag gilla filosofi så mycket. I Filosofi A på gymnasiet fick jag MVG men i B fick jag bara G. Va rätt jävla trött på allt i slutet så det blev inget vettigt av det!

Hela helgen har jag och alex varit hos hans föräldrar i Grebo. Lilla katten hade vi med oss också. Lott som annars är allergisk mott katter och jag med för den delen har inte känt av honom. Jag har känt att det kliar i ögonen på morgonen ibland. Alex mamma gillade tillochmed Titus. Haha kände ju det på mig... Ingen i alex familj är särskilt vana vid katter men det ska vi ändra på. De har hela tiden inbillat sig att katter e elaka och lömska men det är de inte de är mysiga och snälla! Jag ska allt omvända dem!

Igår köpte jag lite till nyårsoutfiten! Köper inga nya kläder, har så många jag inte använt än eftersom jag ALLTID jobbar alla helger jämt. Ingen fest och inget roligt för mig asså. Såklart har chefen gett mig jobb på nyårsdagen 7-14 men fan heller att jag jobbar då. Jobbar ju fan 12-21 julafton och 7-14 juldagen så då får hon ge sig.

Bara jobbjobbjobb och jobb och lite skola. Längtar till nästa party!

RSS 2.0