Ingen känner mig så väl som du.




Du springer aldrig ifatt,

när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är

Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut




Tvättider

Håller på att tvätta för fullt. 8 maskiner har vi kört nu och det finns fortfarande skit kvar att tvätta... ojdå, va mycket skit man har. Våra tvättider i huset är helt världelösa! Vem hinner tvätta och torka allt mellan 8-12?? Då hinner man bara köra 2 maskiner ju för det får inte plats att hänga mer i torkrummet iaf. Därför började vi tvätta igårkväll efter den andras tid va slut vid 9. Puckona har stänger ju inte av strömmen, men det är bra för oss ju. Om vi tvättar på kvällen brukar vi låta det hänga kvar sent eller över natten.

Det är mycket som behöver göras innan Alex fest på lördag. Jag tror det kommer komma åt helvete med folk. Men shit det är ju bara kul, det som är mindre kul är att städa men det är Alex och Axels jobb, deras fest ju:) Idag ska all tvätt och alla kläder fixas, badrum ska skuras, all disk ska diskas och grejjer ska bli undanplockade så det bara är att dammsuga, damma och torka golv imorrn. Hoppas de är roliga människor som kommer, känner inte alls många fast de är bara kul att träffa lite nytt folk. Anna kunde inte komma, synd! Jenna och Krille vet jag inte, krille står att han ska komma på fb och Jenna har kryssat i att hon inte kommer, synd om båda inte kommer! Sen tror jag Milla och Jesper kommer, Milla skriver ju högskoleprovet imorrn. Fan att jag glömde och inte hann anmäla mig, skulle verkligen verkligen behövt göra det igen. Vet inte om några av Alex "gamla" kompisar kommer?, de va verkligen hundra år sen man såg dom.

Dags att gå ner i tvättstugan igen!

Vårvindar blåser i mitt hår!

Härligt att våren börjar komma! Fryser nästan inget i min vårjacka nu. Efter den här vintern kommer man uppskatta värmen och solen som aldrig förr. Det är verkligen uppiggande att se asfalt och känna vårvindar från sydligare breddgrader.

Idag var det ingen skola så jag passade på att gå lite på stan. Försökte hitta något tills på lördag då Alle ska ha födelsedagsfest här hemma. Hitta typ inget alls bara för att man "behövde" hitta något. Köpte bebiskläder istället. Så jäkla söta!

Snart är sista dagen för anmälan till höstterminen! Tror att jag nu bestämt mig, faktiskt! Sjuksyrra, fast de känns lite konstigt att gå samma som Alex. Fast de känns ju helt perfekt, socialt arbete blandat med natur, äntligen kommer jag ha användning av att jag är naturvetare, känns rätt sjysst ju. Lagom mycket natur, jag gillade ju kemi och biologi men kemin blev lite för svår när man kom till kemi B på gymnasiet. Nu gäller det bara att hålla tummarna så man kommer in. Har ju värdelösa betyg så får nog satsa på att komma in som reserv. Men vet ju inte hur höga betyg som krävs för ht eftersom de hållt på och ändrat nu. Meritpoäng och skit som jag inte fattar hur de fungerar. Men HOPPAS HOPPAS HOPPAS.

RSS 2.0