Vårtermin

Jaha idag börja vårterminen. Utbildning i olika kontexter heter nya kursen. Verkar okej. Ingen tenta iallafall. Hemuppgift som vi ska göra två och två. Gäller bara att komma på någon bra frågeställning att utgå från nu då. Imorrn blir det jobb 7-10 och sen lekar med nya nollorna kl 13.

Nu ska jag läsa! Skönt att va ensam ibland, alex e ju på nolle-p.


Pics

Några av bilderna jag har skickat efter kommer här:














Tenta på lördag 14-18. Usch säger jag bara... Kommer inte gå bra orkar inte plugga mer.

Puss på min lilla bäbisunge! haha


Se så söt lilla alle va!? Sötaste minen:)

Han ser likadan ut nu som då! haha minus lockarna bara!

Ska nog skicka efter ett par förstoringar. Tror jag ska göra de svartvita. Måste ju fixa till bilderna lite först, massa skit på diabilderna när de skannades in så det är svarta skitfläckar på alla bilder. Men med photoshop går allt!

Kalas



Barnkalas hos Milla på lördag efter tentan! Måste planera min outfit! Har inte riktigt bestämt hus jag ska ha håret, de va obligatoriskt att ha huvudonad. Har ju inga pengar att slösa så... Till alex köpte jag träsktrollsöron, han passar otroligt bra i dom! haha

Kappisbilder



Fina Kappisbilder!

Är hos pappa nu, jobbat kväll och ska jobba hela dagen imorrn. Imorrn ska jag med en tant in till stan... kommer bli segt, känns lagom kul att åka hem till åtvid sen och sedan hem till mig i stan när jag slutat... men men. Pengar är pengar och jag är glad att jag slipper städ, tvätt och sånt skit. Blir nog inte att jobba så mkt i vår. Hoppas på en helg i månaden typ och helst då typ delat lördag och hela söndagen = 18 h. Blir lagom! Mn vill ju fortfarande ha en fot kvar där till sommaren så man får jobba hela sommaren. Vill ju hänga med vad som händer, kommer alltid massa nytt, nu hade jag varit borta från jobbet en vecka och på den tiden hann två nya kvällsärenden komma till. Och de verkar ha mycket hjälp så det blir väl mer nytt imorrnbitti.

Jag har tur och börjar 7.30. Skönt! Sleeping time nu!

Gå upp ur sängen, kanske?

Borde plugga men jag orkar inte. Borde städa men orkar inte.

Lilla Titus ligger bredvid mig i sängen och kurrar. Ska försöka leta upp mina böcker från alla kurser vi haft. Sälja några. Det är bra för de gapar tomt i min plånbok... Tänkte behålla en bok från sociologin, vilken av dom vet jag inte än. Men Durkheim och Weber verkar vara några viktiga gubbar... och så hade jag tänkt läsa sociologi 2 i höst. Och sen behåller jag Jaget och maskerna av Goffman också. Borde läsa den ordentligt!... Psykboken är bra men jag har knappt läst i den och kommer heller inte göra det så den tänker jag sälja med. Svenssons jävla pedagogikbok kan ju få brinna i helvetet....

Har nu kommit på vad jag ska läsa! I höst -10 sociologi 2 vår -11 soc. 3 på linköpings univ.. höst -10 vår -11 socialt arbete distans från Lund univ. Och när jag är klar med det till sommaren -11 så har jag bara 15 hp kvar! Om det bara går vägen! Hoppas hoppas! Och när jag läst 180 hp så får jag min examen med inriktning sociologi. Kommer jag klara läsa 150 % ? Det borde gå, ist för 40 h i veckan blir det 60 h i veckan. Då kan jag ju inte jobba men jag blir klar fortare! Det gillar jag. Får jobba på "loven" i hemtjänsten i åtvid.

Mittwoch



Ja nu har skolan börjat igen. Inte speciellt roligt men det är skönt att inte behöva jobba. Är fortfarande trött efter att jobbande på juluppehållet!

I helgen var alex och jag med hans föräldrar till Sthlm. Camilla och Lott var också med och vi passade på att se Avatar 3D. Filmen var asbra, en film man bör se helt enkelt! Hann med att träffa storebror Denns ich hans familj också. Lilla Lilly är så söt! Shoppade även lite för mycket. Det fanns så mycket fint! Hittade ett par assnygga converse som jag beställt från junkyard nu.

Snart börjar vårterminen, den 25:e. I vår ska jag försöka läsa 150%. Fortsätta på BVG och sedan en grundkurs i kriminologi, distans! Hoppas att de blir intressant. Plugga är aldrig kul men man lär sig mycket och det behövs om man vill komma någon vart här i livet. Har ju "bara" 150 hp kvar innan min examen... kul... känns jävligt segt faktiskt!

Jag, Anna och Lott ska börja träna på friskis här i t-fors. Och eftersom lilla söta Jenna kommer och joinar oss i storstan:)! haha. Så kanske de blir lite fettbränning med henne också hoppas jag. Finna ju ett friskis i Berga med. Måste bara nu vänta till CSN kommer. Tror jag ska köpa ett allträningskort för ett år! Har ju skor nu så det är bara att köra!

Tenta nästa lördag! BLÄ! Måste börja plugga. Nästa vecka blir hårdplugg och som belöning efter tentan är det barnkalas hos Camilla sen!

RSS 2.0