Onsdag

Sitter nu på bussen påväg till Linda och Keily. Bussen som går från mig byter nummer och sen kör till lambo, slipper byta, så himla skönt!

I natt vakna Nour vid halv sex först:) och efter det sov hon till halv nio! Jag tror det är gröten jag köpte sist. Efter jag börja med den verkar hon hålla sig mättare på natten! Hon får en portion vid sextiden plus fruktpuré på kvällen och sen vid läggdags får hon välling. Verkar vara ett vinnande koncept:)

Fortfarande inget anställningsbevis:( och hinner jag inte få det nu får jag inte min lön fören maj! Bra skit... Linda var ju snäll och köpte en Kentbiljett till mig tills min lön kommer!!! Fy vad bra det kommer bra! Igår släppte Kent nya singeln 999 och det känns helt rätt. Ingen mer synt, bra dä. Tror albumet blir helbra. Har redan bokat det så skynda att bli 25 april nu!


Lördag

Vad skönt med lördag! Igår skulle jag gå bredvid på jobbet så jag kan dagarna med. Men eftersom hon jag skulle gå med var sjuk fick jag helt enkelt ta över den turen själv. Det gick jättebra! Men de blir lite krångligt eftersom jag inte har medicindelegering än. Och jag väntar fortfarande på anställningsbeviset eftersom chefen var hemma och vabba. Ska hoppa in ikväll med. Haha kör full fart direkt men det behövs! Skulle va kul om t och jag fick lite pengar över varje månad. Men om jag får jobba lite kanske vi har råd med en liten semester i sommar.

Imorrn ska vi till min mamma och käka våfflor. Hoppas jag får sova lite längre imorrn. Man blir trött av att både jobba och gå gå upp på nätterna! Fast vi ska väl va glada att Nour går upp vid 7, från och med imorrn lär det ju bli vid 6. Vill inte gå upp så tidigt! Hur ska man lära om barnen att sova lite längre när det blir sommartid??


Jobba

Ahhhh de ringde från jobbet nyss, ville att jag skulle jobba eftersom en var sjuk. Så nu fick jag skynda att hitta en barnvakt till Nouris. Anna slutade tidigt och ska komma hit vid tre och passa till Tommy kommer hem! Det är så bra att Nour har så många lektanter. Nu är hon ju lite lättare att passa med. Bara att hålla reda på när hon röjer runt, för det kan hon!

Igår va världens gnälldag för Nour men den här dagen har börjat bra så tror det håller i sig. Ska gå och ladda mitt busskort när hon vaknar tror jag.

Har köpt lite frön till min lilla odling jag ska ha på baksidan. Ska försöka trycka ner dom i jorden tills helgen iaf. Broccoli och tomat är bäst att sätta tidigt. Hoppas tomatplantorna i år blir lika stora och fina som dom jag hade på tanneforsvägen. Förra året försummade jag dom ju så de blev inte så bra. Hann inte riktigt med flytt och babynour.


Tisdag

Igår gick jag bredvid för andra gången. Gick jättebra, tror nog att du kommer bli jättebra att jobba där. Hoppas att man kommer få lite tider sen bara. När jag slutade tog jag vägen genom skogen. Såg inte ett skit, chansade var vägen gick. Tur att jag prata med t samtidigt annars hade jag nog skitit på mig.. Haha. Ser ju ännu taskigare när jag har linserna i med. Hoppas de blir ljusare på kvällen snart så jag kan cykla. För om jag skulle cykla nu hade jag nog cyklat upp i skogen.

Idag ska Nour och jag ha en slappdag! Känns som det gått i över hundra ett par dagar nu. Kanske därför jag har slarvat bort både körkort och säkerhetsdosa. Skit!


Bakissöndag...

Fy säger jag bara. Idag mår jag som jag förtjänar. Blä på det. Gårdagen var dock jättekul! Först fest hos Jenna då vi spela Bosse bulldog... Ja det är nog Bosses fel att jag har sån satans huvudvärk! Sen åkte vi ner på stan, tog en öl på mörners och sen gick vi in på Harrys. Snälla söta Jenna bjöd mig på inträdet! Fattig som jag är! På Harrys va det smockat med folk och dålig musik. Men det skit vi i och gjorde oss en plats på dansgolvet och dansa fult ändå.

Bussresan hem var allt annat än rolig och när jag kom hem hade jag världens huvudvärk och den håller i sig fortfarande.

Nu tänkte jag lägga mig i badet lite. Fast att jag inte får för spiralen. Men de har iaf gått fem dagar sen jag satte in den så det så.


FREDAG!

Vad roligt att det varit inne så många och läst på min blogg! Lite chockande faktiskt!
Har precis lagt Nour för en liten tupplur. I eftermiddag ska vi leka med Jenny och Henning. Kul att få komma ut lite, och de bor så nära att man slipper ta bussen. Perfekt!
Vaknade med världens huvudvärk, inget roligt alls. Har tryckt i mig massa vatten och ipren och panodil så det börjar bli bättre.
Har blivit lite beroende av blocket.se tror jag... Köpt en bärsele, hoppas den kommer idag! Och ikväll ska vi titta/köpa en sittvagn till Nouris. Är så trött på den vi har, så jobbit med två delar. Den vi ska titta på är bara framåtvänd men jag hoppas det blir bra med. Vill gärna ha en smidig och lätt vagn som får plats i bilen. I stora bilen.......
image description
Gladaste fisen i stan! NU ser man allt de små tänderna i underkäken! Tror de tittar fram snart:) Så är hon ingen tandlös gubbe längre, haha. Nour tyckte det va en bra idé att käka upp en bit torkad rosblad i morse... Vid grötdags kom den ut genom näsan..... HAHA.

Hejhopp

Första kvällen bredvid är avklarad! Gick jättebra, tydligen var det väldigt lugnt ikväll. Kanske bra det när det va första annars vill jag ju gärna att det händer lite! Ingen av gruppcheferna va där idag heller vill ju gärna kludda ner på papper att man är anställd. Vet heller inte när jag ska gå nästa dag bredvid. Ska testa ringa verksamhetschefen imorrn tror jag.

Pappan hade det lite körigt med Nour ikväll. Stackars pappan att få träffa gnällnour... Men det ju bra att han får känna på hur jag har det på dagarna ibland! Nu sover fisen iaf, helst skulle jag vilja gå in och pussa henne men då vaknar hon väl.

Bäst jag går och lägger mig nu så jag orkar gå upp i natt och imorrn bitti!


Jobba!

Ska lämna Nour hos L nu för jag ska jobba! Skapligt pirrigt. Vet heller inte om man får jobbkläder där, har på mig egna fulkläder ifall att.

Skapligt jävla äckligt att busschauffören gick ut och rökte precis nu.... Fan va snuskigt!


Bästa ungen

Sitter på bussen in till kvinnohälsan. Jag ska testa en kopparspiral. Inget annat p-medel har ju funkat hittills så jag gör väl ett försök inställt på att det gör ont och att man kommer blöda länge. Nouris fick följa med, orka inte fixa barnvakt. Känns som jag ändå utnyttjar mina kompisar att babyvakta hela tiden. Jag vet ju iofs att de tycker det är kul och Nour är väldens bästa unge ju.

Imorrn ska jag börja nya jobbet! Usch jag är nervös, sååå länge sen jag jobbade! Men jag vet att jag klarar det, känner mig ännu säkrare nu med lite utbildning i omvårdnad. Skulle tycka det va roligt att hjälpa någon med insulin nu, inte som förut när jag vägra. Man har helt enkelt mer koll på att nu.


Sova

Ligger i sängen och försöker sova... Går väl sådär som vanligt.

Var med T idag när han gjorde sin tatuering. Jag blev ännu mer sugen på dom jag vill ha. Men det såg verkligen inte skönt ut. I slutet såg det jävligt oskönt ut. Nångång kanske jag tar modet till mig. Är så jäkla fint med tattoos! Killen som tatuerade t verkade jättetrevlig likaså kollegan som äger studion. Ägaren berättade att han när han svängt förbi macken gick han in för att köpa melodifestivalskivan. Men han tyckte det kändes lite halvjobbigt sådär eftersom han verkligen inte ser ut att lyssna på sånt ( tatuerad kille med skägg i 30-35 årsåldern...) så han kläcker ur sig " nu blir barnen glada". Sen när han tvättar bilen lyssnar han på Loreen på högsta volymen. HAHA skön kille.


Tatuering

Nour och jag väntar på att pappan ska komma hem så vi kan följa med honom när han ska tatuera sig. Jag vill så gärna med, men jag är nog för feg. Har redan 2 st planerade i huvudet som jag har haft några år nu...

Nour åt min mat idag! Halleluja! Kanske inte så mycket jag ville men typ 1 dl iaf. Duktiga Nouris :)


Tisdag

Skulle gått upp och tvättat idag vid 7. Men Nour väckte mig vid 6 och va hungrig, fick 2 dl välling och somna om. Jag somna också, så jäklaskönt. Men nu vill man inte gå upp. Hör henne i babyvakten att hon är vaken.

Hann drömma många konstiga drömmar.... Att Nour kunde säga mamma, haha. Det tror jag att jag får vänta lite innan hon kan i verkligheten.. Min lilla älsklingsfis.

Tråkigare väder än igår. Igår börja man planera för vår uteplats. Vill göra mycket! Massa blommor och grönsaker. Vill börja nu!


Bästa ungen!

Åh vad jag älskar min unge! Sötaste, bästaste Nouris. Sen har hon ju världens bästa pappa och jag har väldens bästa pojkvän!
Idag 12 februari har Viktoria namndag dessutom. Grattis till mig själv och till Emelie i himlen. När vi va små tyckte vi att det va jättekul att att ha samma namnsdag och vi brukade ge varandra någon present. Ja, det var länge sen nu. Saknar dig, undrar hur det skulle varit om du levde?

<3

image description
Duktiga Nour, ställt sig upp själv vid soffan<3

Sötfis

Helgen har varit bra. T's bröder var här på lördgaskvällen och käkade taco och sen på söndagen kom hans syrra och mamma hit. Nour tyckte lillkusse Alex va rolig att titta på. Sen på kvällen va Nour jättetrött! Somna innan 18. Ja det tar på krafterna att ha så många att leka med hela helgen.

Nu sover fisen förmiddag och vid ett ska vi vandra iväg till öppna förskolan. Ska se om fisen vill vinka till fröken där idag igen, min sötfis!
Jag var på intervju i fredag för ett extrajobb/sommarjobb. Det gick superbra och jag ska gå brevid redan på torsdag. Usch nu är jag nervös också... hmmm. Nae men de går säkert bra, lite jobbigt bara när man inte jobbat på sååå länge!!!

Smilfisen Nour!

Måndag igen... Känns som det alltid är måndag konstigt nog. Nour och jag har varit på öppna förskolan idag. Hon gillar verkligen att ha massa roliga mammor att smila in sig hos... haha. Vi blev kvar sist och satt och prata lite med fröken. O herregud va hon smila in sig Nouris, la huvudet på sne och flina asstort! Hahha. Klättra på alla andra ska hon också göra. Och när fröken sa "Hej Nour!" lyfte hon upp handen och vinkade lite på fingrarna. Hur gulligt som helst. Säkert inte helt avlägset till hon behärskar vinkningen helt:) Min gullfis!

I helgen va T's syrra på besök och T och jag fick gå ut och äta själva på lördagen. Käka jättegod mat på Riva och efteråt tog vi lite vin ovh drickar lite överallt, hann tillochmed att dansa lite. Även om jag fick tjata hål på T innan han dansa med mig. Kändes onstigt utan Nour, men det va jätteskönt att det bara var Tommy och jag. Sen att när jag vakna på söndagen mådde jag varken bra i huvudet eller magen... Haha sånt man får ta. Inte ofta man dricker alkohol alls nu. Kan inte inte säga att jag saknar det att va ute och festa på helgerna men det kul att få göra det nångång ju. Känna sig lite som alla andra, för de är inte så många i min ålder som har barn. Skulle aldrig någonsin byta bort mina två älsklingar! Men att få gå ut och dansa nångång på år det tycker jag att jag kan få!
Sen på söndagen grilla vi hela familjen vid en mysig sjö utanför Kisa. Härligt väder även om det var kallt. Gott med korv grillad över öppen eld med! Fast Charlie tyckte nog det va godast att käka is... Hahha sötcharlie!
I helgen ska T och jag bjuda T's bröder på lite middag på lördag. Och på söndagen kommer förhoppningsvis T's syrra med Nour lillkusse Alex och sen T's föräldrar på lunch. Tror det blir en bra helg. Ska försöka fixa lite i Nours rum med innan. Får ju mina pengar från försäkringskassan imorrn! Inte en dag för tidigt! Så hoppas att det blir lite över så Nour får lite prylar till sitt rum.

RSS 2.0