Kalas

Idag har Nour haft kalas för släkten! Hon fick många fina presenter:) Maten blev bra och tårtan var god som Tommy och jag bakat.

Men ibland blir jag så fruktansvärt sur på vissa människors beteende. Arg, ledsen och förbannad. Jag fattar liksom inte?

Meeen imorrn blir det kalas igen! Då är det lektanternas tur att uppvakta Nour på 1årsdagen! Kommer bli roligt det också. Kommer säkert dock va sjukt trötta... Inte mycket sömn de sista dagarna plus mycket jobb och sen fixande hemma! Och jag är bara ledig onsdag nästa vecka. Kommer bli kroniskt trött!

Skit

En riktig skitdag är det idag.


Onsdag

Håller just på att tvätta. Var alldeles för länge sen jag gjorde det, vi har tvätt i hela lägenheten känns det som. Men nu har vi väl kommit en bit ner på tvättberget. Hur svårt ska det vara att ha rutiner egentligen? Tvätta en gång i veckan. Nae det ju inget vi lyckas hittills med.

Har varit vaken sen fem imorse då två grannkatter slogs utanför fönstret. Ja och sen va det omöjligt att somna eftersom det är så ljust nu. Jag kommer nog va dödstrött ikväll när jag slutar vid tio. Jobbar kvällen imorgon med och jobbet ringe och fråga om jag ville jobba dag på lördag så det blir inget Vimmerby för mig då. Sen på söndag ska vi till Kisa och fira mamma som fyller år på fredag. Söndagkväll jobbar jag också och måndagskväll med, sen en dagtur på tisdag seeeen är jag ledig i två dagar. Kommer nog jobba ihjäl mig, kommer iaf inte va pank då. Skönt att jag får lön innan Nour fyller år och ska ha kalas så jag har råd och köpa lite mat att bjuda på. Tänkte vi skulle grilla lite och sen tänkte jag baka tårta med. Undrar hur bra det kommer bli...


Tisdag

Det är inte långt kvar till gullungen fyller 1 år! Sjukt vad tiden går! Jag hoppas på att vädret blir fint när vi ska ha kalas här så vi kan grilla och äta på uteplatsen. I söndags va jag i Ullared och shoppade lite. Köpte ganska mycket kläder Nour kan ha när hon börjar på förskolan i höst, kläder hon kan slita på:) och ett regnställ, köpte i storlek 86/94 ser jättestor ut men då kan hon ha den i vår med hoppas jag:)

Skrev tenta förra veckan med. Är väldigt tveksam att jag klara den så jag får väl göra om den igen i augusti. Får reda på om jag får en plats i Linköping i slutet av den här månaden. Vill inte hoppas för mycket eftersom man blir så himla besviken då.

Tommy och jag har bokat in en helg i juli vi ska åka till Stockholm! Bokat hotell och köpt tågbiljetter redan så nu kommer det verkligen bli av, vi har ju pratat om det väldigt länge nu... Bokade en finfint hotell, fastnade direkt för det på bilderna så hoppas det är så bra som jag tror när vi kommer dit. Va ju inte jättebilligt men vi ska ju bara bo där en natt så då kan man lika gärna lyxa till det lite. T och jag får ju en hel vecka ledigt tillsammans med<3 Vi ska jobba samtidigt fyra veckor i sommar.. Undra hur det kommer gå. Det får väl bara göra det helt enkelt. Nu har ju många lite ledigt iaf så mormor och farmor kan leka med Nour när vi jobbar. Faster Kerstin är snäll och ska passa Nour två dagar v 25, sen är mormor ledig hela v 26, sen ska farmorn komma hit tre dagar v 27, och t får sluta tidigare en dag den veckan v 28 är fortfarande väldigt oklart hur det blir då. Sååååå om nån vill va barnvakt så finns det ett barn här att barnvakta.


RSS 2.0