Lägg det bakom dig Marty!

Imorrn ska jag skriva ett inlägg om varför jag tycker om att jobba i hemtjänsten.

Nu sova! Alex är ute och röjer så han lär väl komma hem mitt i natten och väcka mig genom att andas alkohol på mig. Blä, haha

Människor är komplicerade

Jaha. Det var dumt. Vilka är det som läser min blogg? Tänk om man skriver något som anses fel? Man kan inte egenligen skriva någonting juh, det kan verkligen inte vara lätt att vara "topp"bloggare. Måste hela tiden vakta sina ord.

Dummadummadumma Martina!

Men nu får jag släppa det.

Nytränad

Har nyss kommit hem från gymmet. Lott och jag körde lite idag, fast lite lata var vi, vi får ta igen nästa gång och köra dubbelt så hårt. Mer magträning! Och så mer kondition typ löpbandet eller crosstrainern. Det är alltid så svårt att ta sig till träningen men de känns så bra när man kommer hem, då önskar man att man tränade mer, haha.

Mormor dog i fredags så nästa fredag ska jag på begraving i Åtvids gamla kyrka. Har aldrig varit på begraving förut så vet inte alls hur det går till osv. Tar man med sig blommor? Har bestämt vad jag ska ha på mig iallafall, de va valfri klädsel, alltså man behöver inte bara ha svart på sig. Fast de blir typ bara svart ändå för mig. Ska ha min spetsklänning och min svarta kavaj och sen mitt hår uppsatt i typ en knut.

Kolla på kameran jag vill ha idag, och fan nu vill jag bara ha den ännu mer! Alex får min gamla bara jag fixar en laddare till den..

True Blood idag! Yes! Roomservice och Grey's först bara.

Titus är väldens slappaste katt! Sover som en gris bredvid mig!


Jeans

Jag kommer i ALLA mina jeans! Fan de va jävligt länge sen!

Äntligen fredag!

Fredag - veckans bästa dag! Har klippt mig idag, blev rätt bra. Är så jävla trött på vintern bara som gör mitt hår äckligt elektriskt hela tiden! Käkat gott har jag också. Blev de vanliga på coconut med lilla alleballe. Sen tyckte alex att vi skulle gå på stan lite. Farligt juh... kom hem med ett par nya jeans (det va länge sen!), en bh, en tröja och ett linne. Sjukt länge sen man hade jeans på sig! längtar efter jag tappat ett par kilo till så jag får på mig mina assnygga svarta slimade Levisjeans. Har inte vågat testa dom på ett bra tag. Jag va verkligen tvungen att mosa mig i dom. Fan va dom i butiken smörar bara för man ska köpa så mycket som möjligt!

Imörrn blire lite partaj här hemma hos oss. Behövs verkligen (enda gången vi städar är när vi MÅSTE, haha). Blev lite kort varsel så får se om de kommer några. Ett par blir vi iaf. Tänkte att vi skulle ha lite knytis så det inte bara blir suparfest. Lite trevligare! Sitter och funderar var jag ska läga till? Får bläddra lite i kokboken se om man får någon insperation.



RSS 2.0