Grattis Nour <3

Idag fyller lilla älskade Nour 7 månader. Tiden bara springer iväg!

Idag har jag varit på stan med Lotten och tittat på hennes balklänning igen och sen på lite tillbehör till det.  Fy så sugen man blir på att köpa en klänning själv. Tommy och jag kommer ju gifta oss, men när är frågan. Det är inte billigt att anordna fest och allt runt omkring. Det var många som provade bröllopsklänning idag, man blir ju lite avis. Jag vill också ha en jättefin klänning. Gifta sig i kyrka vet jag inte om det blir för oss. Kyrkor är otroligt fina MEN gudskiten ingår ju likosm och jag inte inte säga att det är varken min eller Tommys grej det där med religöst skitsnack.

Försöker söva Nour i skrivande stund. Hoppas hon somnar snart, hon bökar ju runt så mycket nu för tiden så man får gå in ibland och vända på henne och trycka in nappen. Tänk om hon kunde sova hela natten inatt. Jaja man kan ju hoppas iaf.

Imorgon kommer mamma och LG hit på lunch och jag ska försöka mig på att laga typ lasange. Inte med vanliga platta plattor utan med typ rullar eller rör. Får se hur det går. Tur att Tommy och jag är så bra på att laga mat ihop. Eller ja det väl för att han är snäll och låter mig bestämma kontrollfreak som jag är... Iaf de saker jag bryr mig om och gillar.

Försöker få Nour att säga mamma. Det går sådär, mest säger hon bab bab bab eller låter som det lilla asiatungen i The Grudge. Hahha.

 

Ibland asså...

Herregud är väl det enda jag kan säga.


Ingen aning

Jag har inte en aning hur jag vill göra?


Gonatt

Idag har Nour och jag varit på öppna förskolan. Alltid kul och se lite folk man blir ju rätt lätt uttråkad att bara va hemma. Nouris tycker det är roligt med sånger och att ha massa mammor och bebisar att titta på. Va och handlade efteråt, sista pengarna den här månaden. De sista månaderna har inte varit roliga ekonomiskt. Visst skulle vi kunna planera bättre så vi kunde spara pengar också. Men sånt kan man bara göra om båda är med på det, väldigt svårt själv.

Bilen krånglar också, sånt är ju så jävla dyrt! Skulle behöva en ny bil som inte drog så satan med bensin! Våran bensinräkning är aldrig rolig. Fast vi får väl skylla oss själva, åker ju till Vimmerby stup i kvarten. Men på helgen vill man ju gärna göra saker och i stan finns det inte så mycket när man har en liten sötbebis som vi har. Så då blir det ofta att åka till min mamma i Kisa och laga mat ihop. Skönt att få lite ledigt också så någon annan kan leka lite med Nour. Fast det skulle ju vara lite trevligt om folk ville komma hit och hälsa på lite oftare, så ofta som vi åker till dom kan dom väl få fingrarna ur ***. Men det va roligt att de kom lite folk hit på nyår, trodde verkligen inte det. Det var inte direkt uppåtstämmning men vi lagade jävligt god mat! Jättegott! Det är så man blir sugen nu. Det blir väl nu i helgen som vi måste fara runt igen. Måste hämta soffa och sen försöka laga bilen. Men det tror jag pappa fixar, han är bra på bilar. Är så skönt att pappa alltid fixat bilar till mig! Och moppe! Min kära lita rosa Cresent Compact. På våren saknar jag verkligen moppen. Bästa vårkänslorna får man på den! Men efter den här helgen måste vi fan va hemma lite! Om folk vill träffa oss får de ju gärna komma hit.

Snälla Nour sov hela natten! ?


Underbart!

Nour har sovit hela natten från kl åtta då vi la henne! Så himla skönt:) Hon väckte mig nu vid kvart i sju och Tommy fick upp och värma lite välling. Har ändrat lite på hennes mattider. Om hon vaknar på natten, brukar göra det vid 1-4 då får hon ersättning och när hon vaknar igen vid 6-7 tiden får hon välling. Men inatt hoppa hon ersättningen och igår sov hon ändå till halv tio! Hoppas hon sover till nio idag. Vi är hos mamma och Nour ligger i rummet bredvid. Har kommit på att hon sover så mycket bättre utan oss som stör i samma rum. Så underbart skönt att det börjar fixa sig med hennes sömn. Det är bara att lägga ner henne så somnar hon själv efter en stund. Hoppas det håller i sig bara. Tror att det hela beror på att hon fått eget rum och att vi bytt ersättningen/tillägget, har kört NAN PRO 2 två förpackningar och i fredags tänkte jag att vi testar BabySemp Lemolac 2 (den är mycket billigare) och den bara älskar hon! Har varit lite si och så annars att äta ordentligt. Men nu käkar hon som aldrig förr, har fått göra mer när hon ätit upp några gånger till och med. Hoppas hennes mage fortsätter att funka också, med Lemolac ska vara mild för magen.

Och Tommy har snarkplåster på näsan inatt, funkar hur bra som helst. Lite småsnarkningar bara! Åh vilken bra natt<3


Det finns folk till allt!

Ibland undrar jag vad det som är fel med folk. Jag vet ju att jag knappast är perfekt själv. Men asså snälla nån! Ja, en del människor verkar ha så tråkigt att de måste va dumma mot andra bara för att det ska hända något. Folk beter sig verkligen konstigt ibland.

Tommy och jag är i Kisa i helgen. Ikväll har vi lagat BBQ-kyckling med potatisgratäng. Till efterrätt blev det pannacotta med hallon och choklad. Ibland längtar jag efter hallonpannacottan på Dhingis. Sååå god! Imorrn åker vi en sväng till Vimmerby till Linda och bror. De är äntligen färdiga med sitt hus, tror de blir asfint! Längtar efter att Tommy och jag har råd med ett hus! Vill helst nu:( Men de går inte när jag är föräldraledig och sen ska jag plugga färdigt. Hoppas verkligen att det hänt något med sjuksköterskornas lön när jag får min examen. I Norge tjänar man på en halv månad dubbelt så mycket som man tjänar på en hel månad här! Sjukt! Jag antar ni har läst om läkaren som tjäna typ 30 ggr ssk'na på jul. Orättvisor gör mig sjukt illamående!


RSS 2.0