Kärlek <3


Nour

Provsitter på Ikea


Grattis

Grattis på födelsedagen, Emelie. Du kunde fullt 24 år idag men istället valde du att alltid vara 17 år. Kommer ihåg när vi var små och lekte hos din farmor. När vi undrade om framtiden. Du sa att du längtade till du blev 17 år. Inte visste jag, inte du heller tror jag, att du inte ville bli äldre än så.

Mina minnen bleknar sakta. Jag har ingen att minnas med längre. Jag tror det var i trean vi bestämde att vara bästa vänner. Fram till sexan var vi varje dag. I sexan blev vi osams så det slutade med att vi bytte klasser i högstadiet och hamnade i olika. På klassresan till Gotland blev vi sams igen. Någon gång i åttan växte vi ifrån varandra. Sen när vi skulle börja gymnasiet tog vi kontakt med varandra igen, åkte till stan och shoppade lite och bestämde att vi skulle gå till parken helgen innan skolan börja för att festa till det lite. Många 7,0 blev det... Du presentera mig för en klasskompis som blev min första kärlek. Sen börja du samhäll och jag natur, sen bytte du till min klass. Sen hoppade du av och gick bara engelska och svenska med oss. Du velade fram och tillbaka vad du skulle gå för linje. Kom in på musiklinje i Linköping, ångrade dig innan du hann börja på höstterminen. Började turisthotell, bytte till samhäll... I slutet hade jag inte så stor koll på vad du gick faktiskt. Natten till alla hjärtans dag 2006 ville du inte vara med längre. Du hoppade från en balkong och dog nästan direkt, två tjejer som såg dig hjälpte dig så gott de kunde.

Dagen efter är en dag jag aldrig kommer glömma. Så många gånger jag gått igenom varje minut, varje sekund.

Jag önskar att du inte gjort som du gjorde. Du skulle du varit här så vi kunde fira din födelsedag, idag.

Grattis min vän.




Löningsfredag!

Äntligen är jag nere i min "inskrivning vikt" jag hade vid första besöket hos barnmorskan. Jag hade dock redan gått upp några kilo innan det. Fyfan det är helt sjukt när jag tänker på det, på förlossningen vägde jag 85 kilo!!! Helt sjukt. Jag tyckte inte att jag såg så svullen och tjock ut. Tror jag tappa 10 kg på förlossningen och sen gick ner lite vid amningen sen har det varit segt!

Har precis lämnat min mammas bil på verkstaden. Glor på tv och väntar på att Nour ska vakna. Kanske skulle börja baka. Ska baka limeblondies, en sats med hallon och en med blåbär. Tänkte ta med till lottan imorrn när jag ska hjälpa henne med håret och sminket. På söndag ska vi ner till Tommys syrra så tänkte ta med dit med. De är sjukt goda! Mmmumms:)


Tvätt...

Önskar verkligen att vi hade en tvättmaskin i lägenheten. Såå trist att gå till tvättstugan. Vi kommer aldrig heller i tid så det knappt hinner torka. Poop på det.

Mina snygga nässelutslag eller vad det nu är har kommit tillbaks. Fattar inte vad problemet är? Man kanske får utslag av att inte käka socker? Det verkar som det iaf...

Hoppas Nour sover hela natten. Hoppas kan man ju iaf!


Sool

Nour vill inte längre va på golvet... Klättra upp i soffan är nya favvisen och jag väntar på stunden hon ramlar ner så mycket som hon kravlar omkring. Gosunge är hon med, kramas med allt och alla. Hon kommer fram och lägger huvudet mot en och smilar stort:)

Idag har jag hunnit sola lite. Vill ha ett parasoll så fisen också kan va med ut, hon sitter inte kvar så länge i den lilla skugga som finns på baksidan...

Har kommit på att jag vill klippa mig, nu! Och så måste jag göra något med mitt hår, eftersom jag tappat pigmenten på flera ställen i hårbotten blir det inte så snyggt med vit utväxt när man har svart hår syns ju så jävla mycket. Det är så jävla taskigt att just jag som vill ha mörkt hår ska få så. Vore det en vit fläck skulle jag väl stå ut men ibland känns det som det bara blir fler och fler. Jag tycker om att färga håret men det är sjukt störigt när man känner att man måste!


Egentid

Fisen sover just nu, är så skönt att få lite egentid mitt på dagen! Funderar på om jag ska ta lite yoghurt och hallon?

Längtar som *** efter fredag. Då får Tommy och jag lön! Och på måndag får jag föräldrapenningen. Är rätt så himla pank just nu. NÄR kommer man få pengar över egentligen? Är så trött på det här nu. Att det alltid är precis så man klarar sig till nästa lön/föräldrapenning. Jag vill kunna unna mig lite saker till både mig själv, Tommy och Nouris ibland ju! Längtar så mycket efter den dagen jag är färdig sjuksyrra och har ett jobb!


...

Fastän många år har gått kan jag inte låta bli att undra varför det blev som det blev. Jag fick ju aldrig ett svar. Och nu är det alldeles försent för sånt, men ibland dyker frågorna upp. Kaoset som var, tänk att jag träffade mitt lugn Tommy under mitt allt det där. Utan Tommy undrar jag hur det hade blivit. Du är allt min räddande prins älskling. Även om man har allt man kan önska nu så undrar man och tänker på det ibland. Man blir arg, ledsen och förbannad.

Jag kommer också alltid undra vad som hände med dig Emelie även om jag vet att jag aldrig kommer få veta. Det va så länge sen du lämna oss men jag undrar fortfarande. Varför just då? Varför var du tvungen att dö?

Det blev väldigt privat ikväll. Men ibland vill man bara skriva något man tänker på.


Min solstråle


Trädgårdsdrömmar

Nu sitter jag på vår uteplats i solen. Skönt! Har satt ner några luktärt i jorden. Igårkväll när vi kom hem började jag på att bygga trädgårdslandet vi ska ha bredvid trallen. Hade bara tre påsar jord så det räckte inte så långt... Men nu sitter tre tomatplantor vid väggen iaf och några broccoliplantor jag drivit upp. Har sex tomatplantor kvar om någon vill ha? Gjorde även den sista "pallkragen" vi ska ha jordgubbar och sallad i. När jag får lön ska jord och jordgubbsplantor inhandlas! Jag ska så morötter och pasternacka också, hoppas det blir bra:) Åh va fint det kommer bli när jag är färdig:)


Lördag

Igår åkte Tommy, jag och Nour ner till kisa efter Tommy slutat jobbet. Nour vakna inte någon gång på natten till lördagen, hoppas på att det blir så inatt med!!!

Imorse åkte vi till Vimmerby en sväng, jag kollade lite i affärerna. Hittade en turkos skjorta jag tänkte ha nästa helg när jag ska kolla när lott dansar bal. Sen åkte vi ut till T's föräldrar eftersom Tommy ville skjuta lite. Nour fick stanna hos farmor när vi åkte till skjutbanan. Jag sköt studsare med, så himla kul:) Högt smäller det och ont i axeln får man om man inte håller rätt. Jag var faktiskt rätt duktig med. En 7:a,8:a och en 9:a på 50 meters håll. Tycker jag är rätt bra iaf för någon som inte skjutit innan. Har testat ett skott med Tommys studsare innan och sen skjutit lerduvor (som jag bara lyckades träffa en...) en gång. Skulle va kul att skjuta lite mer ofta.

Funderar på om vi ska åka till åtvid imorrn och hälsa på morfarn? Får ta och sova på saken!


Underbara ungen

Min bästa Nour


Onsdag/fredag

Ja idag är det onsdag men det känns som fredag eftersom det är röd dag imorgon och Tommy är ledig. Nour och jag har varit på öppna förskolan på eftermiddagen. Märks att hon vet var vi är påväg när vi åker hissen upp till "myran", då sitter hon och sparkar med benen. Gulleungen<3

I förrgår fick jag hem jackan jag vann åt Nour på Tradera. En lila Villervallajacka, hur snygg som helst. Fick den för 180 kr, ny kostar den 399 kr och det vägrar jag betala för en jacka även om den är snygg.


Tankar

Hallå asså ibland vill jag verkligen veta vad folk tänker och varför de tror att det är okej att säga vissa grejer? Vill verkligen veta ibland. Konstiga knäppa människor finns det. Jag är inte perfekt men jag försöker iaf akta mig för vad jag säger till folk.

Om man bara kunde höra folks tankar! Då vore livet enklare! Meeeen det ska inte va enkelt, människor är komplicerade och våra tankar med. Men man kan ju önska ändå...


Jobb

Ska snart börja jobba. Så skönt att få jobba lite, komma lite hemifrån, få lite rutiner på jobbet inför sommaren osv. Kommer säkert vara astrött imorrn.. Men det tar vi då:)

I helgen är jag och Tommy barnfria på lördag till söndag! Gött:)


RSS 2.0