...

Skitskitskit

Trött som satan

Ska snart i väg och jobba kväll. Blev så satans trött när jag kom hem, så orkar inte gå tillbaka. Timvik som man är så jagar man ju timmar. Men jag får tänka på lönen och vad man kan göra med den! Kommer inte bli så mycket fritid i sommar. Det får jag ta någon annan gång.

Så jäkla kul när folk frågor om min ändrade status på facebook, folk e sjukt nyfikna, haha!

Lilla farmor



Igår käka jag majskolvar, revbensspjäll hos lilla Annapanna! Med Dr Pepper till såklart. Cykla hem vid typ tolv och de va fortfarnde ljust ute, fan va skönt det är. Inget kan slå den svenska sommaren när det är fint väder!

Imorrn ska jag jobba delat, uschan. Fast de brukar gå rätt fort ändå. Bara timmarna på dagen som går i slow motion.... 7-11, 16-21. Får passa på att sola därimellan. Ska nog gå ut på balkongen men har inte riktigt blivit så varmt än, rätt mycket moln idag bara för jag är ledig för en gångs skull.

Nu har jag inte farmor kvar i livet heller. Två begravningar på ett år, det är bra.... Vi visste att farmor inte hade så lång tid kvar, men man blir ändå ledsen. Men hon har det bättre där hon är nu. Hon har ju varit gammal så länge nu. Hela 94 år blev hon. Hon var en cool farmor, tycker bara det är så synd att jag int ekommer ihåg så mycket av henne. Va så liten när jag va där.

Nu sol

Hur?

Borde ta några bilder på min fins balkong! Blommorna jag köpte igår blev verkligen superbra. Alla går åt det lila hålet och balkonglådorna är svarta. Tyvärr räckte inte träplattorna jag köpt, jag som trodde det skulle bli över men tydligen är jag sämst på matte... Eller det visste jag ju redan, haha.

Varit i skolan nästan hela dagen idag. Vill hellre va ute i solan när de är sånt här väder! Imorrn jobbar jag 7-11, sen blir det skolan igen. Usch vill verkligen få det sista överstökat nu! Eller samtidigt inte, kommer jobba ihjäl mig i sommar, det kanske är bäst ändå. Jobba så mycket så man glömmer sina bekymmer!

När man är så här ensam tänker man på att ta upp gamla kontakter, personer man glömt, men vill jag det? Vill bara ha tillbaka lite crazyness i mitt liv. Jag vill ju leva livet. Men det är så svårt när jag vill leva livet ihop med dig baby. Ibland längtar jag tillbaka till Hjältevad, behöver boys omkring mig. Får nöja mig med Tutten, det bästa jag har.

Emelie min vän, önskar så så mycket att du var här nu. Du är den enda som riktigt förstått min kärlek till baby. Du vet ju hur underbar han är även om det händer dåliga saker ibland. Men jag borde ju klara mig, eller? Jag har ju varit med om det här förr, men det gick ju världelös, jag kom aldrig över dig baby. Men det kanske är meningen att den här gången ska jag.

Du är mitt förflutna
Du är var min framtid

Hur ska jag kunna leva utan dig som håller mig i handen.

HUR?

<3 Titus


Tur att jag har min älsklingstutte. Annars vet jag inte.

Hjärta



Have you ever tried sleeping with a broken heart?
Well you can try sleeping in my bed.



Håller på med det sista i skolan. Men har ingen ork alls till det, ingen som helst ork. Jag vet att jag gjort saker jag ångrar, men du känner ju mig, det gör du. Precis som jag känner dig utantill och innantill.

Du är mitt hjärta och jag vet fan inte hur man ska kunna andas med ett trasigt hjärta, ännu mindre att leva.

RSS 2.0