Lördagsgrill

Idag har Tommys bröder varit här för att hjälpa oss bygga trall. Det blev inte riktigt färdig, men man kan ana hur snyggt det blir sen! Vi invigde kolgrillen med, har ju bara grillat på elgrillen än så länge i år. Blev asgott!

Idag blir lillfisen Nour 10 månader! Såg även att den andra tanden där nere har spruckit igenom:)

Nu ska tompa och jag lördagsmysa<3


Jobbkväll

Jobbet gick asbra, som vanligt. Alla gamlingar är så snälla och bra här. Träffa min gamla bästis/klasskompis Elin, hon jobbar ju natt där. Ibland är ju världen liten! Hoppas att den jag jobbade för är sjuk imorrn med.. Såå jag får jobba då med:)

Firar en vecka med lchf idag. Det har funkat jättebra förutom att jag haft asont i benen. Men har tagit magnesiumtillskott nu så idag har jag inte haft något ont. Bra!

Nu duschmys med min älsklingsT<3


Pizzafredag!

Idag blir det lchf-pizza med kebabsås när Tommy kommer hem. Hoppas det blir gott! Nu tänkte Nour och jag bada innan vi börjar med maten.

Jag ska även jobba 18-22 ikväll. Ja! Skönt att få lite extra nästa månad också:)


...

Hur långt man än har kommit är det alltid längre kvar


Promenix till affären

Idag får lilla Nour banan till efterrätt. Vi ska snart gå till ekholmens centrum och köpa grillspett och grejer till pizza på fredag. Hoppas det blir gott!

Glömde ju skriva vad Nour gjorde i måndags när vi va på skolan och lämna boken! Hon stod och höll i vagnen och helt plötsligt släpper hon och balanserar själv jättelänge:) Duktig unge. Tror på att hon går innan 1 årsdagen. Det är ju två månader dit. Tiden går fort. Eftersom Nour fyller mitt i veckan tänkte vi ha lite kalas på lördagen efter här hemma hos oss. Ska baka minimuffins till fisungen och såklart till de andra med. Vet inte om det blir någon tårta än. Kanske skulle göra tompas och min goda kyckling-bacon sallad med? Ja än finns de ju tid att planera;)


Paaaank och godissugen....

Det var ingen lätt match att få Nourisen att somna igår. Menmen det gick efter en panodil. Dumma tand! Idag har hon sovit mellan 11-13.30 iaf så förhoppningsvis är hon inte övertrött ikväll. Har tänkt att plantera om mina tomatplantor idag. Och äntligen har basilikan börjat titta upp. Funderar på om det är dags för att börja sätta luktärterna i jorden.

I helgen blir mitt lilla gull 10 månader! Helt sjukt vad tiden går. Man älskar den lilla människan mer och mer för var dag som går. Nu när man liksom har mer kontakt och hon är sin egen person. Hon har börjat säga mamamam så hoppas väl på att hon listar ut att det jag som är mamman snart.

Idag är jag sjukt godissugen. Har typ ingen mat heller och inte kan jag handla heller eftersom vi har noll pengar. Jag har tillochmed minus på kontot. Blä! Men som tur är får Tommy som lön imorrn och jag förhoppningsvis på torsdag!


Måndag!

Idag har jag och Nour åkt lite buss. Var tvungen att lämna tillbaka en bok. Blev också äntligen av med Alex ordbok jag haft här hemma, så lämna den till honom och sen åkte Nouris och jag till BVC för läkarkontroll. Nour flörtade med alla som vanligt. Idag ville hon inte sova på förmiddagen så hon har varit asgnällig. Försöker få henne att somna nu. Men tror det är tanden som spökar. Nu känner man den iaf så den borde spricka upp när som. Helst nu tycker jag!

Ikväll gjorde jag korvstoganoff och till det åt vi vitkål. Blev faktiskt jättegott. Inget sug efter godis idag heller. Skönt! Längtar till jag kan ta fram min garderob jag hade innan jag blev gravid!


Söndag

Ligger i soffan och slöar! Nour somna utan problem som vanligt. Det var bara igår det var förjävligt! Hon ville inte sova! Tror det är den andra tanden i underkäken som håller på och gör ont. Så sötis hon är med lilla tanden där nere.

Idag har T och jag städat hemma och sen kom mamma, LG och Charlie hit en stund. De hade med sig en grill vi fått för nästa helg ska vi grilla! T's bröder kommer hit och hjälper oss med uteplatsen. Det kommer bli så fint:)

Andra dagen med lchf avklarad. Och vi har lyckats rätt bra tror jag. Igår va jag sjukt sugen på sötsaker! Men nu känner jag inget sug alls. Bara att hålla ut ett par veckor till och sen sakta ta in lite kolhydrater igen. Men vill inte gå tillbaka att äta som vi gjorde förut. Blir kanske lite mer åt GI-hållet sen men det är efter jag kommer i mina snyggjeans! Haha.

Skitbilen är nu hämtat av pappa och det verkar som vi får klara oss utan bil den här veckan. Stackars Tommy måste gå upp astidigt då:(


Jaha

Ja då har Tommy och jag börjat med lchf. För nu är jag sjukt trött på att inte ha några kläder att ha på mig. På sistone har jag också haft ont i huvudet varje dag vilket är väldigt störigt. Huvudvärken blir värre när jag käkar godis, och det blir ju en del godis. Inte lätt att stå emot när man har sånt sockersug. Hoppas sockerberoendet går över snabbt. Hoppas man märker resultat ganska snabbt också så man blir lite peppad! Har ganska många kilon kvar efter graviditeten som envist sitter kvar.

Så nu ikväll har vi handlar lite lchf så får vi se hur första veckan kommer gå... Vi hade inte tänkt att börja fören söndag/måndag eftersom vi skulle på Charles 2 årskalas imorrn. Men bil€€%#~ verkar gått sönder. Så nu står den vid braskens bro och vi tog bussen hem. Skitbilar!!!


Fredag

Passade på att sova när Nour somnade på eftermiddagen. Men shit vad trött jag är nu! Hur ska jag kunna pigga till mig tills ikväll? Nour ska ha barnvakt och mamman och pappan ska på fest!

Panka som fan är vi men så bra att det är gratis inträde på krogen idag:)


Trött

Borde man inte vara utvilad efter fyra-dagars-helg? Oj vad trött jag är! Somna i soffan förut. Så skönt samtidigt så oskönt.

Lagade en så himla god kycklingwok förut. Var länge sen vi gjorde "riktig" wok, vi brukar köra en fryspåse annars men guuud så mkt godare det är det färska grönsaker det är dessutom billigare. Idag hade vi i kyckling, broccoli, lök, morötter, champinjoner och paprika. Såsen blev lagom stimmig och till det hade vi spagetti, fördrar det istället för nudlar. Nudlarna blir lätt så överkokta och geggiga.

Längtar efter min lön!


Skor

Nour har nya skor! Haha


Min söt

<3


Fika

Idag har Nour och jag fikat på kladdkaka hemma hos Malin. Nour röjde och härjade runt som aldrig för. Sen blev hon gnällis och fick nappen, några sekunder senare somna hon i mitt knä. Mitt lilla gull<3

Nu sitter vi på bussen hem. Någon på bussen sitter med en kebabtallrik från kebabbaren! Åå skapligt sugen jag blir. Men det blir att göra kycklingwok när vi kommer hem.


God natt

Åh vill verkligen att T ska bli av med sin bil i veckan! För då ska vi gå ut och äta:) Det är så jävla surt att va helpank nästan hela tiden. När man går hemma som jag så blir det ju att man vill fika eller nått ibland och när T är hemma på helgerna så vill man lyxa till det. Jobbet har inte ringt heller... Surt! Verkar som om jag får ta tag i det där med delegering. Ringa och tjata, lite som vanligt. Funderar på att söka till natten med. Vill ju verkligen jobba lite innan sommaren. Dels för pengarna men också för att det är roligt och sen är det alltid bra att komma ut och röra på sig.

Ikväll sövde T Nour med gitarren. Den gillar hon. Min lilla älsklingsbebis. Det bästa är när hon vill kramas och när hon ler mot en. Inget i världen slår det. Bästa ungen och bästa pojkvännen har jag. Det enda som fattas är pengar så att man känner att man ligger på plus varje månad. Skönt skulle det va!


Skön helg

Hemma igen efter ha sovit hos min mamma två nätter. Vi åkte ner i fredags eftersom vi tänkte åka hemhem till T på lördagen. Men när vu vakna låg det en decimeter snö ute... Blä. Men vi låna mammas bil och åkte ändå. Hon hade iaf vinterdäck på sin bil.

Hos T fick vi mat och lilla Nour fick en fin tunika och tights. Sen är ju inte T's familj sociala klubben direkt... Och sen blev jag skapligt förbannad, sur och irriterad på T's pappa. Allvarligt, man tänder INTE en cigg när ett barn är i samma rum. Det gör man inte. Jaja jag skulle väl kunna säga till honom men tycker faktiskt att det är T som ska göra det, men ja... Nästa gång åker jag därifrån. Liiiite respekt får man ha om man vill ha besök av oss liksom. Visst är det inte vårt hus men ett barn ska verkligen inte behöva stå ut med passiv rökning!

Nog om det.

På kvällen käka vi kräftor i Kisa. Var inte så gott som jag kom ihåg och jag föredrar verkligen havskräftor! Det är gott!

Idag hann vi också en sväng till bror i Vimmerby eftersom han fyller år. De har fått så fint i huset! Jag vill också ha ett hus!

Sååå skönt att va hemma och ha en ledig dag tillsammans med Tommy och Nour kvar<3 Imorgon åker vi och storhandlar när vi vaknat:)


Nattprat

Min lilla älsklingsTommy är för rolig ibland. Haha!

Nour vaknade lite tidigare än vanligt för mat inatt, vi sover hos min mamma och Nour sover i rummet bredvid. Inget behov av babyvakt asså.

Jag börjar vakna till för att gå upp och värma mat, jag sover innerst i en liten säng så T vaknar till också.

Han börjar leta som tokig efter Nour mellan oss under täcket och grejar.

Jag frågar vad han gör. Han tittar förvirrat på mig "men hon är ju vaken?!" jag svarar " men Nour sover i andra rummet vettu" och T verkar acceptera det faktum och lägger ned huvvet på kudden igen.

Haha


Sovmorgon

Så skönt, idag tog Nour sovmorgon till halv nio. Inatt vakna hon bara en gång och fick näsdroppar och sen lite mat och sen somna hon om utan problem så sjukligheten verkar ha gett sig för den här gången. Skönt! Idag är det öppna förskolan men tror vi är hemma en dag till så det blir lugnt idag med. Så bra att hon blir frisk till helgen iallafall så hon kan leka lite med familjen.


Onsdagkväll

Jag blir ofta arg åt andra även om de inte ber om det. Det känns liksom i hela min kropp när jag tycker att andra behandlas orättvist. Jag kommer alltid stå upp för dom jag tycker om. Ibland är det ganska jobbigt och kanske bortslösad energi att bry sig om andra men jag orkar verkligen inte med orättvisor. Om det är något jag tycker så tycker jag det. Jag har mina värderingar. Jag hoppas verkligen att min lilla unge ska känna rätt och fel när hon växer upp och också kunna argumentera varför. Så viktigt att kunna prata, diskutera och också lyssna. Ikväll är jag arg åt andra. Man behöver faktiskt inte ta massa skit. Man kan säga ifrån. Och man behöver inte vara dum för att man just säger ifrån.


Ibland känner jag mig ganska schizofren... Även om min kärna är densamma så anpassar man dig till olika situationer. När jag bara är mig själv hemma kan jag ofta få panik och nojja när det händer saker men om det istället skulle hända något på jobbet är jag hundra på att jag reagerar och agerar. Snabbt och problemlösande. Och om någon skulle be mig om hjälp skulle jag också göra detsamma. Men är det en själv det handlar blir det alltid en annan sak. Undrar varför det är så? Någon mer som är lika?

Precis som när jag klev på en glasbit när jag gick ut badkaret. Jag tänkte inte ens tanken att åka till akuten. Det tog lång tid innan jag liksom accepterade att åka in. Skulle det tillexempel varit T eller Nour hade jag bara tagit dom på axeln och släpat med dom vare sig de ville eller ej.


Blä!

Usch vad träligt jag tycker det är att bara va hemma. Så trött men ändå inte eftersom man inte blir trött när man inte gör något. Behöver verkligen jobba! De va ju sånt riv efter personal när jag började men nu verkar det inte finnas nått. Jag vill ju också lära mig allt och inte glömma det jag lärt mig, går det för långt mellan gångerna känns de som man måste börja om lite från början. Sitter och hoppas att någon ska bli sjuk nu... Väldigt snällt va?!

Snart påsk, och jag vet inte riktigt vad som är tänkt att göra då. En sak vet jag iallafall. Ingen jävla påskmat. Usch och blä. Hellre grill eller nått annat. Hoppas på bra väder!


Liten tand

Igår kände jag för första gången Nours lilla tand. Man har sett dom ett tag i underkäken men de har inte ploppat upp än MEN igår kom en upp. Första tanden för min lilla älskling. Tror inte det dröjer så länge innan den andra lilltanden tittar fram.


SnorisNour

Min Nour är snorig fortfarande. Efter inatt vid halv tolv då jag fick vagga, bära och ge näsdroppar somna hon tillslut och vakna inte fören sju imorse! Duktig fis:) Jag är dock fortfarande jättetrött.

Nour vill inte äta så mycket nu när hon är täppt och snorig men har fått i henne lite iaf. En bra sak dock med sjukigheten är att hon inte ville ha mat inatt, hoppas som tusan att det håller i!!!

Har hittat något nytt skoj förutom blocket.se... Tradera! Hoppas jag vinner något fint till min fis!

Fixat en låda med leksaker i köket med till ungen... Så kan man hoppas att hon tror det är våra vuxengrejer som ligger däri! Sånt man inte får leka med är alltid roligast! Hoppas på att Nouris hinner friska till sig tills på torsdag så vi kan gå på öppna förskolan. Man blir lätt uttråkad här hemma. På öppna förskolan kan man ist koncentrera sig på att leka med Nour. Å man slipper oroa sig för att hon hittar något farligt/olämpligt att leka med. Sen gillar hon klättra på andras mammor och pappor. Tror min unge blir riktigt utåtriktad! Inte har hon fått det från varken mig eller T! Coolt att se att de har sin egen personlighet även när de ät minismå. Läskigt att se ibland när man tittar in i hennes ögon så känns det som att titta i en spegel. Men ibland är hon så lik tompa. Lagom blandning på min Nour. Ser min pappa och min bror Dennis rätt tydligt med! Och ibland kusinen Charlie. Bästa ungen är hon!


Ingen bra natt

Jag är trött! Nour är täppt i näsan och vill därför inte sova. Hon tycker också man är världens dummaste när man ger näsdroppar och sköljer näsan. Ja... Hur förklarar man det för en bebis. Det gör ju mycket ondare eftersom jag måste hålla henne hårt och hon ligger ju inte heller still med huvudet och de där så plastpipetterna kommer många gånger onödigt för långt in. Snälla Nour ligg still!

Kommer vara trött imorrn! Säkert Nour med. Känns som det blir att sova i sittläge fastspänd i vagnen den kommande dagen och natten...


RSS 2.0