En sovande Titus.


Alex vantar som kudde:D

Friday

Fredag idag. KUL! Fast inte lika kul när jag veta att jag ska jobba imorrn. Jobbar fan varje helg. Så himla störigt att man som vikarie alltid för dom dåliga tiderna... men det ju som vanligt. Verkar ju inte som någon ordinarie jobbar helg någon gång, alltid massa vikarier då. Ska försöka få lite mer vardagstider nästa år, skicka schemat till chefen. man vill ju likosm göra saker på helgen, hellre än på vardagar och då har ingen annan ledigt. Vi har ju inte så mycket föreläsningstid och då kan man ju lägga upp hemjobbet hur man vill.

Sen är jag såååå jävla trött på alla idioter som ställer/parkerar sina bilar här i Tannefors. Alla verkar ju ta bilen till jobbet och ställer den sedan här för att gå inte till stan där de jobbar. TA BUSSEN DÅ F**! Inga smarta människor. Finns aldrig någon plats när man ska ha en eftersom alla parkerar som nötter också. Förstår inte hur dom tänker, eller rättare sagt inte tänker på någon annan människa i denna värld. När jag parkerar tänker jag alltid på att ställa mig så at så många får plats som möjligt. Tydligen är jag den enda här på jorden. Jävla egoistiska människor!

Nu har jag svurit klart...

Lilla Titus älskar verkligen räkor, han blev helt galen när han fick smaka en från min macka. Så galen att han va beredd att äta den från min mun. Hängde och klängde gjorde han på mig, haha. Han är stor som en "vanlig" katt men det märks att han fortfarande är kattunge. Klumpig som bara den, trög och fjantig. Men han lär sig väl såsmåningom hoppas jag! Imorse fick han för sig att hoppa upp på fönsterbrädan, han tog sats och hoppade men "DUNK" sa det. Det gick visst inte att hoppa igenom rutan hahaha!

Ikväll ska jag laga kött :) och majskolvar. mums

Gosungar!

Japp nu var trejde delkursen slut. Tentan var idag. Gick nog bra tror/hoppas jag!

Sedan for vi iväg till skänninge för att hämta lilla söta katten! Nu ligger han bredvid mig i sängen och tar sig en lur (alex också, haha). Han är så himla söt och mysig. Även om han är kattunge än är han jättestor. Som en "vanlig bondkatt". Han kommer bli så söt när han blir stor. Myste lite med hans pappa, en stor kisse på 9 kg! Hur gosig som helst! Lilla Titus gillar verkligen vippor med fjädrar och snören. Han gillar och leka med allt. Förut satt han och stirrade på mig, tog ett tag innan jag fatta att det var mina ögonfransar som va intressanta. Tassen åkte fram och han duttade lite på ena ögat, ahah! Tur att han inte leker med klorna utfälda! Tur för alex också, han är så larvig med kattklor!

Måste leta redan på min laddare till systemkameran. Titus lär väl få modella lite under sin livstid här. Älskar söta kattbilder.

Vill ha!



Decléor peeling, phytopeel

Ansiktsvatten, lotion matifiante

Rengöring, gel démaquillant

Ansiktscreme, aroma pureté fluid

Mask, aroma pureté mask

Hallå där köp blåbär

Tenta imorrn. Usch och blä för det! Vet inte alls om jag pluggat tillräckligt. Sitter lite nu, tittar mest i åhörarkopiorna vi fått på föreläsningarna för boken är sååå boring och det är världelöst att läsa på engelska för mig.

Vi börjar få lite ordning på vardagsrummet med! Två lampskärmar sitter över soffborden nu, och dom lyser! En stor rund rislampa hänger över matsalsbordet men den lyser inte än. Pappa du måste komma hit igen! Koppla in skiten för jag vet inte hur man gör.

Alex och jag var o käka köttbullar på Ikea igår och då passa jag på att visa vad jag tycker vi ska ha för bokhylla i vardagsrummet. Jag ska önska mig en del av mamma i julklapp och alex en av hans föräldrar. Sen ska vi köpa till lite dörrar, lådor och belysning. Kommer bli skitfint! Alex måste ju få plats med alla hans miljader cd-skivor. Nu liggar alla i en kartong i sovrummet inte så praktiskt!!! Och väldigt fult....

Åh jag blir så trött på min hy i ansiktet. Vill köpa massa nya produkter men nu har jag inte råd! Det finns så mycket. Hudoteket.se, eleven.se och forhair.se gillar jag! Får väl skärmshoppa lite;) haha

Jahopp ny vecka igen...

Sov alldeles för länge idag... Kände verkligen inte för att gå upp. Hela lägenheten är ett enda stort ruul! Tenta på torsdag, uschan för det. Satt hela eftermiddagen på Ciccolata med Maria och prata plugg (och en del annat) och käka en toast, mummsi!
Måste ta tag i vardagsrummet! Allt är täckt med ett tjockt lager slipdamm. Men orkar inte städa allt, alex plugga bara hela tiden. Pappa kommer ju imorrn med så det inget kul om det ser ut som fan då.

Har börjat tänkt på vad man ska önska sig i julklapp. Vill ha en sån där make-upkurs på make-up store tror jag, då får man välja några produkter för det priset också. Någon ögonskugga och deras concealer skulle inte vara så dumt. Två stycken svarta Billy vill jag ha med och stora lakan som passar 180 säng.

Just det!

Glömde en viktig sak. Lilla Titus ska vi hämta på torsdag! Jajajaja! Finally:)

...

Har legat och slappat jättelänge i sängen nu. Vägrar gå upp! Är så jävla stressad så kan inte koncentrera mig på mågot.
  • Ska tapetsera imorgon och allt spacklande och slipande är inte klart än!!!,
  • ska "snart" åka och jobba 16-21 och sen sova i Åtvid eftersom jag ska jobba imorrn 7.30-11(fjanttid!),
  • borde börja gå igenom psykologin för tentan nästa vecka men inte så jävla lätt när jag inte kan koncentrera mig,
  • längtar som tusan efter lillkatten som kommer hem hit någon gång nästa vecka och då måste jag ha hunnit städa och gjort det fint i lägenheten,
  • har förbannat ont i huvudet eftersom jag legat i sängen alldeles fööör länge(DUMT!)
  • måste köpa en matsalslampa till på tisdag då pappa kommer hit och fixar ljus till oss! och lite annat nödvändigt som måste fixas lite då och då
Är så himla många måsten att jag bara lägger av och skiter i allt. Min hjärna fungerar inte som den ska då. Vill massa saker med. Vill måla, fota, fixa köket, fixa till missen, städa och göra fint, läsa massa bra böker...........


Kisse

Har varit och handlat lite kattsaker idag.

Lilla katten måste ju lite grejer om han ska bo här! Köpte matskålar, mat, kattgräs, katttoa+sand, en borste, tre "kattspön", en liten mus och en klöspelare! Och såklart en klädvårdsrulle om han hårar mycket!
Så här ser lilla kissen ut.

När han flyttar hit ska han heta Titus. Gulligt va?

Åh vill få hem honom nu! På en gång.

Onsdag hela veckan

Har precis skjutsat hem pappa till Åtvid, han lyckades tjata till sig att få åka hem en dag tidigare. Inte så värst roligt att ligga på sjukhus och bara vänta...

Jepp så är det onsdag igen. Min favvodag, arga snickaren, grey's och TRUE BLOOD! Woho brabra!

Börjar gilla mitt hår nu igen efter jag klippt mig, tycke det såg konstigt ut nu men det är tusen gånger mer volym nu. Schampookakan från lush är ju hur bra som helst också!

Föresten harv testat några produkter nya TreSemme-serien: Heat Defence och Extra Firm Hold Hairspray. Verkligen jättebra. Heatsprayen gör att håret blir jätteglansigt och mjukt. Mitt hår blir alltid så elektriskt på vintern men med den här blir det inte alls så mycket :)

Hårsprayet är också bra. Flagnar inget alls vilket gör att man kan borsta ur sprayet från igår och ta på nytt utan att det ser konstigt och fult ut! Skitbra spray. Tillsammans med priset och storleken på flaskan gör det till favvo!


Undrar om deras schampoo och balsam är lika bra som deras stylingproduker? Jag får väl testa!


Haha så jävla ful bild!

Oh ja

Sitter och tjyvlyssnar på nya Kentskivan Röd. Oh ja den är bra, massa bra. Hur mycket som helst bättre än förra Tillbaka till samtiden. Idag hade min deluxeskiva skickats så jag hoppas verkligen att posten snabbar på så jag får den imorrn! Låtarna måste sitta innan koncerten, okej det är lång tid kvar men jag längtar redan! Det kommer bli bra. Vi bor ju granne med cloetta center. Min tredje Kentkoncert<3

Tänkas sig att jag skulle bli ett Kentfreak, det trodde jag aldrig. Så jag får väl tacka baby för han lärde mig lyssna på dem. För det måste man, lära sig LYSSNA. Det är ingen jävla radiomusik inte. Riktig musik. Och jag är in love with Jocke Berg. En tonårsförälselse, haha.


Var och hälsa på pappa förut med alex. Allt verkade bra. Men det är svårt att veta med pappa, han är så jäkla envis. Det är inte svårt att se var han fått det ifrån heller, farmor är inte dåligt envis. En envis litenliten gammal tant! Kärringa' Jansson som hon själv kallar sig. Hon är en cool farmor men tyvärr sjunger hon på sista visan. Hon är gammal, men lite orättvist är det. Farmor var nästan 40 år när hon fick pappa och pappa i sin tur var 32 när jag kom till denna värld. Så en gammal farmor har jag alltid haft. Lite orättvist!
Skicka ett sms till min bror och berätta att pappa fått hjärtinfarkt. Återstår att se om han hör av sig. Fattar inte vad som hänt mellan dom. Envisa båda två. Tillslut orkar man ju inte försöka dra ihop dom. Det var lättare förr. Klart det är svårt att ha en förälder som inte hör av sig så ofta, men det måste va svårt att ha ett barn som gör samma sak med. Men sånt här kanske får upp deras ögon. Pappa har inte ens träffat sitt barnbarn. Och det blir jag ledsen över.
Måste ju själv bli bättre på att hälsa på och så. Man vet ju hur killar är, nästan alltid kvinnorna i familjen som får hålla ihop banden.

Som det strålar från ditt hjärta
Som en motorväg av ljus
Genom hålet i mitt hjärta
Kommer räddningen till slut
Genom hålet i mitt hjärta




Hallon

Åker till skolan snart... Sen ska jag besöka pappa på US, om jag hittar honom. Det är så jävla stort där inne, hoppas han har kvar telenummret jag fick igår för man får ju inte ha mobilen där inne. Undrar om man kan gå till informationen och be dom leta rätt på honom:P Annars får jag be mamma, hon brukar veta hur man hittar där.

Jahopp kul om alex ska åka väg över jul. Vi har inte firat någon jul alls ihop. Jag lär väl säkert jobba lite men det ju inte så kul att va helt ensam. Jag lär väl åka en sväng till pappa och en till mamma på julafton iaf. Juldagen brukar vi käka ihop med resten av härket på mammas sida...
Jaja vi får se!

Ingen rubrik

Pappa ringde nyss och sa att han var i Linköping, jaha tänkte jag. Han va på US, då tänkte jag att han var där och röntga sin bröstkorg eftersom han hade ramlat och slagit i torsdags. men nej så va det ju inte. Han ahde fått en hjärtinfarkt. Man blir så himla chockad när man förväntar sig något något och får veta något helt annat. Man hinner inte riktigt med. Det gick bra med honom och de hade gjort en operation och utvidagat kärlet med en ballong. Nu efteråt blir man arg för att man inte kan ändra på någon annans vanor, men man kan ju hoppas att slutar röka nu även om jag tror att han inte kommer göra det. Träning och bättre mat för kolesterol skulle han ju behöva också, men det ju synd att man inte kan bestämma åt någon annan. Alltid måste förändringen komma från den som ska bör göra det.

Får åka och hälsa på honom imorrn. Men gud vad jag gillar inte sjukhus. Det är ju verkligen inte konstigt att så många är livrädda för dom. Är man själv sjuk är det väl inga problem men att häsla på någon på sjukhus är inget roligt. Det luktar likosm sjukdom och död. Det är ju där man sett andra släktingar sjuka. Nu tror jag inte min pappa är så himla jättedålig eftersom de fixade till allt med operationen men känslan att vara på ett sjukhus är lite obehaglig.man börjar inbilla sig massa saker och man ser jättesjuka människor.

Sist jag besökte pappa på US var när han hade vänt på magsäcken för att slipa halsbränna osv. och den gången var inte så väldigt kul. På vägen in berättar mamma att de ska skiljas. Och det ju inget barn som hoppas i luften av glädje för det. Det var inte alls någon rolig upplevelse. Att pappa låg på sjukhus gjorde ju inte saken bättre.

Det är nästan en förbannelse att bli äldre. Ju äldre man blir ju mer medvetan om sin egen och andras speciellt föräldrars och mor- och farföräldrar blir man. Döden ingår i livet men det är väldigt svårt att acceptera den. kanske blir det lättare när man själv blir gammal. Min farmor är helt inställd på att dö och går och väntar på det. Då vet man att hon inte kommer tycka det är hemskt att dö, jag vet att hon är helt nöjd med sitt liv och vad hon gjort med det. Men man kommer såklart att bli ledsen, kanske inte för hennes skull utan lite mer för sin egen, klart man vill ha sin farmor kvar föralltid. Sen har vi mormor som är jätterädd för att dö. Det är hemskt att se det. Oroligheten. Att man accepterat sin egen dödlighet gör det betydligt lättare för ens närstående.

Oj vilket tråkigt inlägg bara massa död.

Krya på dig papi! Nu

Morgontrött

Usch, jag gillar inte att gå upp så här tidigt:P Ska snart åka till univ. och JA jag tar bilen. Fan va lat jag är men jag hatar verkligen att det så förbannat kallt ute nu. Den där j**** vintern är här och jag hatar det redan!

Hoppas, hoppas verkligen att min lilla älskling klarar son omtenta idag. Muntligt prov skulle jag aldrig klara men du är duktig min lilla söta alex!

Funderar starkt på om jag ska börja träna något, antingen borta på friskis eller simma i simhallen. Men jag är verkligen så lat! Men jag vill ju gärna komma i mina jeans igen... Börjar bli kallt i leggins och chinos! Kanske kan jag tjata med mig alex så jag kommer dit nångång.

Nu psykologi 10-12 och JA det är roligt!

Bildregn från igår:)


Den fina soffan som vi hjälpe dom att sätta ihop i torsdags! Jättesnyggt blev det!

Millchen och jag

Åh va söt...












Hejje

Japp nu har jag nya linser. Fest hos Milla och Jesper nu. Måste fixa mig!


Kents deluxeversion är försenad och kommer inte fören på onsdag. Fan!

Väntar

Sitter och väntar på att mitt andra jobbpass ska börja... Slutar inte fören vid nio i kväll. Hoppas jag håller mig vaken till dess! Imorrn blir det Vimmerby, ska kolla ögonen och få nya linser. Hoppas verkligen att de har min styrka hemma, haft glasögon i 2 veckor nu och det är surt... Har tröttnat på det.

Har hittat lite saker på Ikea. Vill ha lön nu! Två billybokhyllor + dörrar till, en sängstomme och ett skoskåp ska det bli. Förhoppningsvis hittar jag någon snygg lampa att ha över matbordet i vardagsrummet i Vimmerby imorrn!

Åhh vill inte jobba, vill hem! Tur att det Linda och Alexandra som jobbar i kväll, då blir det inte segt iaf!

Tittar på EMA

Tittar lite på EMA med alex. Borde väl gå och lägga mig snart, jobb imorrn 7-13.15, 16-21. Hela Dagen asså, segt som tusen men sen på lördag blir det optikern i Vimmerby och sen soffparty hos milla och jesper! Inviga deras nya soffa vi var och hjälpte dom att sätta ihop igår.

Va och köpte schampookakor på Lush igår. Testa den ena i morse, den va riktigt bra. Lukta jättegott och håret känns fortfarande rent och fräscht.



"Min" söta lilla Happy!




Visst är hon söt?!
Har nog bestämmt mig nu att hon ska bo här med alex och mig. Ska bli våran bebis =)




Måste skärpa mig och blogga lite oftare... Glömmer bort det. Men imorrn mellan mina jobbpass blire nog ett litet inlägg!

Pepp inför lördag!

RSS 2.0