Party tonight, IGEN



I kväll blir det tjejkväll hos L. Roligt!

I går kväll var vi på L'oriet. Även om musiken kanske inte riktigt är min smak var de kul! De spelar bra det är bara skriket jag har lite svårt för;)

Imöra kommer nåra hit för att fira mig lite eftersom jag fyllde år i tisdag! Har inte träffat mamma och min bror på ett tag så de blir nog skoj.

Måste dra mig nu, skulle vara där vid 18 :)

Universitetet

Fan va jobbigt det är att gå upp så här tidigt! Usch..... Att man aldrig kan lägga sig i tid!? Efter skolan hade jag tänkt gå på Ikea en sväng. Ingen idé att ta med sig alex dit ändå.... tydligen får han ont i huvudet så fort han hör ordet Ikea. Säkert;) Sen blir det städning i kväll, allt ska vara tipptopp i morgon då vi ska ha lite förparty här innan vi går till L'orient. Städa, dammsuga, damma och torka golv. Kul likosm, NEJ. Men de behövs verkligen.
Sen får jag inte glömma måla naglarna i kväll, måste ju va lite snygg i morgon. Köpte ett nytt i måndags, ett svart med lite blåmetallic i. Verkar vara bra!
Imorgon smäller det PARTY + LÖN. Kan det bli bättre?! :)

RETRO



Tapeterna är ju hur snygga som helst!



Så himla snygga grejer!

Jättesnygga kakeldekorer jag vill ha! Skulle passa hur bra som helst i vårat kök. ♥





Retrolampor




Lite blandade saker. Åhh vill ha!





En cool liten kanin.


Hittade allt det här snygga på http://www.wohnzimmer.se/se/

Färg



Nu blir det färg. Köpte en ny sort denna gång. Testingtesting helt enkelt! Ska bara sitta i 10 minuter. Bra för mitt sönderfärgade hår! Får se om det funkar. Jag vill ha black really black. Inte mörkbrunt utan helsvart!

Hatar verkligen plasthandskarna de skickar med. Är alltid så dålig kvalité på dom. Alltid går dom sönder så man är helt svart om fingrarna. Förut när jag gick på gymnasiet snodde jag alltid med labhandskar från kemin hem som jag hade när jag färgade håret, och på mina två senaste jobb har det också funntis sånna handskar, sånna i lite tjockare plast, gummiaktiga som sitter som en smäck! Världens bästa hårfärgningshandskar alltså! Men jag får stå ut med och ha svarta händer några dagar nu, eftersom jag inte har något bra ställa o sno plasthandskar länge:( Dör gör jag ju inte men det är störigt!

Juhuuu

Ja nu var man hemma igen. Är så mycket saker jag behöver fixa med. För många, vet inte riktigt var jag ska börja?!

  • Hela lägenheten behöver städas. Plocka undan allt och damsuga o torka golv asså.
  • Min garderob måste få ordning på sig. Hänga upp eller vika alla kläder. Nu ser det ut som faan, allt ligge rpå golvet bara.
  • Tvättstuga behöver bokas. Tvättstugan är i samma trappuppgång MEN ändå är det så jobbigt och gå ner o sätta upp en tid, helst idag...
  • Hallen måste spacklas innan söndag då jag ska ha lite "kalas" eftersom jag fyllde år igår. Mamma och brosan kommer. Nu står det nämligen snopp och kuk över hela väggarna. Misstag att säga att folk fick kludda på väggarna eftersom vi ska tapetsera om där förra festen......
  • Sy gardiner till min pappa som jag sagt att jag ska göra. Står inte ut med att han har fula gardiner, han förstår sig inte riktigt på det där med inreding, tur att han har mig:P haha. Tyg är köpt iallafall.
  • Spacka väggar i kök för framtida ommålning av väggar där.
  • Läsa ut HELA boken "introduktion till pedagogik". Helst tills imorgon. Kommer ju inte se men läsa nått måste jag försöka med iaf.
  • Diska! Köket ser ut som ett bombnedslag efter pizza baket igår.... Jag lagar mat så helt enkelt, stökigt och passionerat.... ahah
  • Det var allt, eller??! Säkert inte...
Längtar till helgen! Helgen kom NU, please?!

Just de kom på en annan sak jag ska göra. Färga håret. Mycket roligare än det andra så börjar nog med det:) haha!!!

ALEX fixa mat till mig nu <3 ......................

Plugg

Drar till plugget nu! När jag kommer hem ska jag sova!!!
Fusk att min lilla gris får ligga o sova nu.....


Citronunge



Hittade ett så rlogt klipp på youtube på en lite unge som käka citron. Så söt! haha!

Birthdaychild

Nu är dagen snart slut. Och det har varit en superdag:) Fått en jättefin Kånkenrygga av baby<3 Perfekt nu när jag är student!

Dagen börja lite sisodär med regn och tråkiga föreläsningar.

Efter universitetet blev jag bjuden på fika på espressohouse av Maria i min klass! God kanelbulle och frapino blev det!

Nu precis gick Camilla o Jesper och för en stund sen gick Anna hem. De hade alla varit här för lite födelsedagspizza! Jättegott. Lite muffins blev de för de andra med. Inte för mig, är inte så mycket för sötsaker. Bulle räcker för mig:)

Inte nog med det har vi ÄNTLIGEN fått bredbandet inkopplat <3 haha

Och det slutar inte där heller. Fått veta en hemlis idag med. En jätterolig hemlis:)
Fin Kånkenrygga fick jag av baby<3

Pedagogik

Pedagogik på universitetet nu. Tar bilen, det är ju liksom min födelsedag. Då får man va lat!


Sova!

Jag vill inte gå upp. Vill sova liiiite till. Bara lite...




Födelsedagsångest

Jahopp imorgon är jag inte längre 20 år. Jag kan inte säga att jag är överlycklig för det. Helst skulle jag vara 20 HELA livet.

Så... idag tröstade jag mig med en shoppingtur på stan. Blev många fina saker! Lite nytt till fredag då vi ska till L'orient och kolla på MAIM. En ny skjorta blev det med som jag ska ha imorgon. Sketasnygg och skön.


RSS 2.0