Äntligen fredag :)

Lilla fisen har nu hittat sina fossingar ordentligt! Haha, riktigt söt är hon när hon rullar ihop sig till en boll och tar tag i stortårna. Ikväll har vi varit en sväng på tornby. Fast vi hittade inget förutom dricka och paj till Tommy. Har börjat fundera på julklappar med. Man får va lite påhittig när man är fattig som jag. Det behöver inte vara dyra klappar om hittar på någor bra. Och så får man jämföra lite, ofta är saker billigare på nätet. Men man vill ändå gärna klämma och känna innan man köper så då är det ju bara att titta i affärerna och sen klicka hem det när man sitter vid datorn.

Än så länge har jag inte kommit på så mycket lilla Nour önskar sig men en babyvakt skulle vara hur bra som helst. Slipper man titta till henne hela tiden om hon ligger ute i vagnen eller sen när hon blir lite äldre och sover i bilen är det superbra att ha. Även när vi är hos mamma eftersom hon har två våningar och ibland hör man inte direkt. Just nu har hon storlek 68 så det blir kläder i nästa steg dvs 74. Nouris är riktigt stor! Känns inte som om man kommer ihåg när hon var nyfödd och mini, fast jag tyckte aldrig hon var så jätteliten eftersom kläderna sätt så bra redan från början. 56 var inte alls stort och 50 satt riktigt slimmat:) Lite leksaker vill hon väl också ha. Är så roligt nu när hon börjar leka med saker, titta, känna och smaka på allt.

Försöker natta lillan nu. Men hon har nog inte somnat än. Hör henne ibland inne i sovrummet. Förhoppningsvis slappnar hon av och ger upp snart och somnar. Hon va riktigt trött. Blev lite senare än vanligt eftersom vi va iväg annars brukar hon lägga sig runt åtta. Tycker hon får somna nu så mamman och pappan får lite mys såhär på fredagen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0